Ledovou Prahu jsme si užili naplno!

Autor 7 února, 2018

První únorový pátek jsme se vydali na tradiční akci Ledová  Praha. Náš program byl nabitý do poslední minuty. Po příjezdu do Prahy jsme se šli ubytovat a po vybalení našich věcí jsme hned vyrazili do města.

Ještě v pátek večer jsme stihli navštívit Karlův most, kousek od Karlova mostu nás vtáhlo Muzeum  pověstí a strašidel, kde jsme se mohli dozvědět o zajímavých příbězích strašidelných postav a historických událostí.

V sobotu nás čekal nejnáročnější program, hned ráno jsme navštívili Národní divadlo. Paní průvodkyně nám vyprávěla, jak divadlo vzniklo, kdo se zasloužil o výzdobu apod.  Po rychlé svačině se naše skupina vypravila do dalšího muzea, nyní to bylo Náprstkovo muzeum, kde jsme se dozvěděli mnohé o životě indiánů. Poslední muzeum které jsme navštívili, bylo Policejní muzeum. Zde si děti  mohly vyzkoušet např. snímání otisků prstů, jaké je to sedět na policejní motorce, či mohly být svědky policejního zásahu. Za odměnu po náročném dni nás čekal relax v bazénu.

Do posledního dne jsme skočili v plné síle, protože nás čekala návštěva Jump parku (podle mého místo, kde se dětem nejvíce líbilo a mohly se vyblbnout).  Poslední zážitek z Ledové Prahy naší skupiny skončil na Vítkově, kde byl k vidění Národní památník v čele se sochou Jana Žižky.

Byl to víkend plný nezapomenutelných a krásných zážitků a doufám, že se příští rok sejdem opět v hojném počtu.

Svoby

Tento článek byl publikován v Středa, 7 února, 2018 v 22:29 a byl zařazen do složky Akce. Můžete sledovat odpovědi na tento příspěvek pomocí RSS 2.0 čtečky. Both comments and pings are currently closed.

Komentáře nejsou povoleny.