Akční výlet do Tábora je za námi!

Autor 5 června, 2017

První červnovou neděli vyrazila banda jindřichohradeckých pionýrů na výlet do Tábora. Začátek výletu byl poněkud komplikovanější, protože České dráhy nás mírně vypekly a díky zpožděnému vlaku nám před nosem frnknul autobus do zoo. Nicméně jsme vymysleli náhradní plán a zamířili do Muzea Lega, které nás všechny nadchlo. Na své si zde přišel každý – fanoušci Star Wars, Harryho Pottera nebo třeba Simpsonů. Mezi vystavenými exponáty jsme hledali ukryté pohádky poskládané z lega.

A protože do odjezdu dalšího autobusu do zoo nám ještě zbýval čas, vyšplhali jsme se na kostelní věž. Cestou do strmých schodů jsme museli podlézt zvon, což některým činilo nemalé obtíže. Krásný výhled na Tábor za tu námahu ale stál. V zoo na nás čekala spousta zajímavých zvířat, největší úspěch měly asi surikaty. Také krmení medvědů pro nás bylo nevšedním zážitkem.

Ze zoo jsme se přesunuli zpátky do centra města, kde nás ještě čekalo Muzeum čokolády. Čokoládový Jaromír Jágr, Mr. Bean i se svým autíčkem nebo šaty celé z marcipánu, to je jen zlomek z exponátů, na které se nám sbíhaly sliny. Ještě jsme si stihli koupit pár čokoládových dobrot na cestu domů a pak už hurá na vlak. Výpravu do Tábora jsme si náramně užili!

Více fotek najdete ve fotogalerii níže.

Tento článek byl publikován v Pondělí, 5 června, 2017 v 18:10 a byl zařazen do složky Akce. Můžete sledovat odpovědi na tento příspěvek pomocí RSS 2.0 čtečky. Both comments and pings are currently closed.

Komentáře nejsou povoleny.